Lepší zítřky za obzorem

Král je mrtev, ať žije král! Jak pesimisticky jsem v roce 2015 skončil, tak optimisticky začínám v roce letošním. Možná mě ta dobrá nálada brzy přejde, ale pokud zůstane rozvrh nových čerstvě upečených herních titulů v následujícím půlroku takový, jaký se zdá býti nyní, budu spokojen. Jak je příjemné vychutnávat nové hity od začátku roku a ne je netrpělivě vyhlížet na podzim a být zklamán. Ale nechvalme dne před večerem a pojďme se na ty skvosty podívat blíže. Můj výběr je čistě subjektivní, proto neváhejte v diskuzi přidávat další a další očekávané hry.

 

  Rice of the Tomb Rider – leden

Než se nadějeme, čeká nás podle posledních informací PC verze nového Tomb Raideru. Považuji za herní povinnost ponořit se do světa mladé archeoložky a užít si dobrodružství. Jako majitel počítače cítím jistý absťák v titulech podobného ražení. Pravých a nefalšovaných dobrodružných příběhů není nikdy dost a na rozdíl od majitelů konzolí, jsem dlouho žádný nehrál.

 

  Deus Ex: Mankind Divided – únor

Tento titul dlouho unikal mé pozornosti. Nehledal jsem o něm informace a za mlžným oparem nevědomosti se objevil obrys, který mě upozornil, že čas se blíží. Předchozí díl hry byl zajímavý, pro mne lehký nadprůměr, ale považuji za slušnost se mu podívat na zoubek.

 

  Far Cry Primal – březen

Potlačil jsem zlé Já a v loňském roce bych Ubisoft pochválil. Sérii Far Cry mám rád a i když se rojí informace o tom, že Primal bude jen nový kabátek navlečený na staré známé kostře, tak se nedočkavě těším. Pravěk jest neprozkoumaným obdobím mých hráčských virtuálních světů a příjemným osvěžením.

 

  Hitman (2016) – březen

Je to klasika, kterou jsem napříč díly, nikoliv všemi, hrával již od mládí. Specifický styl hraní, elegantní zabiják, zajímavá prostředí atd. Jen mě děsí informace o epizodické formě hraní. U podobných titulů nechci, aby se tento trend stal samozřejmostí. Tak uvidíme.

 

  Mirror’s Edge Catalyst – květen

Dávno jest tomu, kdy má studentská ruka s třesem po alkoholové noci ovládala postavu, která elegantně šplhala po všem možném a to považte v 1st person pohledu. Zajímavé a neotřelé. Tak snad naváží podobně svěže.

 

  No Man's Sky – červen

Může pro milovníka sci-fi existovat něco krásnějšího, než zasednout za palubní desku osobního raketového stroje a lítat vesmírem skrz galaxii a objevovat nové světy? Zní to až příliš úžasně, proto se těším, ale i bojím zároveň. Jednoznačně je to pro mne to nejoriginálnější, co budu očekávat v tomto půlroce.

 

  Kingdom Come: Deliverance – červen

Velkých českých her je jako šafránu. Je povinností každého herního patriota (a já jím jsem), podpořit tento titul koupí, pokud bude splňovat, co nám bylo řečeno. Poctivý středověk pod závalem fantasy chyběl a já budu bedlivě vyhlížet tuto národní perličku!

 

Diskusní téma: Lepší zítřky za obzorem

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

AlbertSip 05.06.2018
The men's prostate is central to the section of a male's the reproductive system. It secretes fluids that help the transportation and activation of sperm. The prostate gland is found just as you're watching rectum, below the bladder and surrounding the urethra. When there is prostate problem, it is almost always really miserable and inconvenient to the patient as his urinary strategy is directly affected.

The common prostate health problems are prostate infection, enlarged prostate and prostate type of cancer.



Prostate infection, often known as prostatitis, is the most common prostate-related condition in men younger than 55 years old. Infections from the prostate related are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis could be the least common coming from all types of prostate infection. It is a result of bacteria perfectly located at the large intestines or urinary tract. Patients may go through fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by making use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to ease the swelling.

Chronic bacterial prostatitis can be a condition connected with a particular defect inside the gland as well as the persistence presence of bacteria within the urinary tract. It can be brought on by trauma to the urinary tract or by infections received from the rest with the body. A patient may go through testicular pain, spine pains and urination problems. Although it is uncommon, it could be treated by removal from the prostate defect followed by the use antibiotics and NSAIDs to deal with the inflammation.

Non-bacterial prostatitis is the reason approximately 90% of prostatitis cases; however, researchers have not even to establish the cause of these conditions. Some researchers feel that chronic non-bacterial prostatitis occur because of unknown infectious agents while other think that intensive exercise and lifting could cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an effective diet is important. These are some with the steps you can take and also hardwearing . prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is necessary for health and wellness and this will also maintain the urinary track clean.

2. Some studies advise that a few ejaculations each week will assist to prevent prostate type of cancer.

3. Eat red meat in moderation. It has been shown that consuming over four meals of beef per week will heighten the probability of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a suitable diet with cereals, vegetable and fruits to ensure sufficient intake of nutrients necessary for prostate health.

The most crucial measure to look at to ensure a normal prostate would be to choose regular prostate health screening. If you are forty yrs . old and above, you need to choose prostate examination one or more times per year.

Aktualizace seznamu očekávaných her

hrac0 09.01.2016
Ani se mi snad nechce věřit, že by nás v první polovině letošního roku čekaly další dva ultra-mega hity, jako je Mafia 3 a Doom 4. Nicméně takové informace prozatím kolují internetem. Můžeme tedy v tichosti doufat a možná se i tak trochu modlit!

Deus Ex

HS 09.01.2016
No, teda, Deus Ex: HR jako lehký nadprůměr? Pro to existuje jediné vysvětlení a to je to, že jsi nehrál první díl z roku 2000. :) Jinak si to nedokážu vysvětlit |:)

Re: Deus Ex

hrac0 09.01.2016
Tak obcas se stane, ze nejaka hra obecne vychvalovana do nebes, me proste nechytne. Prvni dil jsem opravdu nehral a tomu druhemu pro mne schazelo nejake to "muzo", abych mohl rici wau. Nicmene jeji kvality ocenuji, ale musel jsem to trochu drsne a uprimne ohodnotit.

Re: Re: Deus Ex

HS 09.01.2016
Deus Ex HR: byl hodnocen sice velmi vysoko ale že by byl obecně vychvalován bych neřekl. Naopak. Na své hodnocení až neomluvně "zapadnul".

Re: Re: Re: Deus Ex

Hráč 0 02.03.2016
Takže to vypadá, že vyjde nejdřív v srpnu.

Přidat nový příspěvek